ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΠΕΙΓΟΝ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ


Νέα της Πολυτεχνικής
Δευτέρα 21, Μαρτίου 2016 16:06


Σας ενημερώνουμε για προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στα κτίρια της Πολυτεχνικής Σχολής από την Παρασκευή 01/4 στις 13.00 μμ μέχρι τo Σάββατο 02/4 στις 19.00 μμ. Συγκεκριμένα, η διακοπή ρεύματος αφορά στο κτίριο των Εδρών και στα δυο κεντρικά αμφιθέατρα, στο κτίριο των Τοπογράφων, στο Διατμηματικό κτίριο και σε όλες τις πτέρυγες διδασκαλίας της Πολυτεχνικής Σχολής.

Η διακοπή ρεύματος πραγματοποιείται για την αναβάθμιση-ανακατασκευή του Υποσταθμού Μέσης Τάσης των Πολιτικών Μηχανικών, στα πλαίσια του έργου "Αντικατάσταση πεδίων, μετασχηματιστών και άλλων υλικών σε υποσταθμούς μέσης τάσης 20kV του ΑΠΘ", που αφορά στο σύνολο των υποσταθμών Μέσης Τάσης του Ιδρύματος.

Παρακαλώ να ειδοποιηθεί άμεσα όλο το ΔΕΠ της Πολυτεχνικής Σχολής. Στα εργαστήρια που υπάρχουν "κρίσιμα" φορτία, παρακαλώ να ελεγχθεί η ορθή λειτουργία των Η/Ζ. Σε περίπτωση που απαιτείται η συνδρομή της Υπηρεσίας μας, ενημερώστε μας έγκαιρα για τον έλεγχό τους από το εξωτερικό συνεργείο συντήρησης των Η/Ζ που συνεργαζόμαστε.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με τον κ. Κων/νο Σιμάκη, επιβλέποντα Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του έργου στο τηλ. 996851.



Εκ μέρους της Γενικής Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης
Η προϊσταμένη της Δ/νσης Συντήρησης και Λειτουργίας Εγκαταστάσεων

Αγγελική Σαλονικίδου
Μηχανολόγος Μηχανικός